Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Μάχη με φόντο τον τίτλο στο Παπαστράτειο



Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Σήμερα στις 19:30 η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1, που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΝΟΒ το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε στο Παπαστράτειο του Ολυμπιακού και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών, αλλά την Δευτέρα οι Ερυθρόλευκες απάντησαν με μπρέικ στο μπρέικ και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά. Πλέον, όλα θα κριθούν στον πέμπτο τελικό.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα υποδεχθεί την Βουλιαγμένη και με τον κόσμο στο πλευρό της θα τα δώσει όλα για τη νίκη και την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος. Από την άλλη, η ομάδα τους Αλεξίας Καμμένου θα προσπαθήσει να κάνει νέο μπρέικ, με το οποίο θα σπάσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού και θα επιστρέψει στην κορυφή.

Τα αγωνιστικά προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Συγκεκριμένα, η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από τις: Ελ. Πλευρίτου, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη, Πλευρίτου, Γκόφερς, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Μπάκλινγκ και Δουρέκα.

Η αντίστοιχη αποστολή της Βουλιαγμένης απαρτίζεται από τις: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π. και Γιαννοπούλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον πέμπτο τελικό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.