Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η φοβερή ατάκα της «χρυσής» παρέας στον τελικό!



Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι μια αληθινή παρέα, μια οικογένεια με πραγματικούς δεσμούς και κάθε μέλος της αναφέρεται στο ισχυρό «δέσιμο» μεταξύ των παικτών και του προπονητικού επιτελείου. 

Η ατάκα που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω βγήκε αυθόρμητα στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κατά τη διάρκεια του τελικού με το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την τρίποντη «βόμβα» του Νίκου Δίπλαρου, ο οποίος έστειλε τη διαφορά στο +7 για την Εθνική και έδωσε το μομέντουμ στη «γαλανόλευκη», άπαντες ήταν συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του κόουτς Παπαθεοδώρου, ενόψει του τέταρτου, κρίσιμου δεκαλέπτου.

Τότε, πετάχτηκε κάποιος και είπε: «Πάμε, άλλα 10' θα είμαι ακόμα μαζί, πάμε να τα δώσουμε όλα», με τους συμπαίκτες του να ακολουθούν στο ίδιο κλίμα. Οι διεθνείς δεν είχαν στο μυαλό τους μόνο το τεράστιο διακύβευμα ενός τελικού και την κούπα, αλλά και το γεγονός ότι παίζουν για τελευταία φορά όλοι μαζί ως ομάδα. 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Νίκος Δίπλαρος, ο Θοδωρής Καρράς, ο Αντώνης Κόνιαρης, ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, ο Βασίλης Μουράτος, ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Δημήτρης Φλιώνης είναι γεννημένοι το 1997 και η πορεία τους με τις «μικρές» Εθνικές ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χαμόγελα και ένα χρυσό μετάλλιο στα παρκέ της Κρήτης.