Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ρουζ: 3 τρόποι να κάνεις contouring ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου



Μπορεί αρκετές γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πίνουν νερό στην «υγειά του contouring» και να έχουν εφοδιαστεί με τα κατάλληλα beauty εργαλεία για να καλύψουν τις όποιες ατέλειες στο πρόσωπό τους (με ένα κλικ εδώ θα βρεις τον πλήρη οδηγό), όμως, αν ψάχνεις μια πιο εύκολη και πρακτική λύση για να δημιουργήσεις τις πολυπόθητες γωνίες, τότε το ρουζ μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφοδιαστείς με το αγαπημένο σου ρουζ και να το τοθετήσεις στρατηγικά στο πρόσωπό σου! Ανάλογα με το σχήμα του διάβασε τους παρακάτω τρόπους και άπλωσέ το σωστά για ένα super κολακευτικό αποτέλεσμα.

 

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο και θέλεις να δείχνει πιο λεπτό:

Άπλωσε το ρουζ από τις εξωτερικές γωνίες των ζυγωματικών σου και όχι στα μάγουλά σου, «σβήνοντάς» το  μέχρι τις αρχές των κροτάφων σου, (ψηλά και προς τα έξω) προκειμένου να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είναι πιο λεπτό.

 

Αν έχεις μακρύ πρόσωπο και θέλεις να μειώσεις το μάκρος του:

Φόρεσε την ίδια απόχρωση στα μάτια σου, τα μάγουλα και το πηγούνι σου. Άπλωσε το ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σου, στα βλέφαρά σου και στο κάτω μέρος του πηγουνιού σου.

 

 blush 091cc

Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο και θέλεις να δημιουργήσεις γωνίες  :

Άπλωσε το ρουζ από τα μήλα- ζυγωματικά του προσώπου σου και  προς τα κάτω.