Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

News



Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη: «Αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε σήμερα από την Κωνσταντινούπολη, μετά την προσευχή της Παρασκευής, για τη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 13 Μαΐου τονίζοντας ότι «αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας».



ΣΥΡΙΖΑ: Τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν εξαιτίας της ακραίας υποστελέχωσης

«Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για τις “γενναίες μεταρρυθμίσεις” της στο ΕΣΥ και τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία με τον τιμοκατάλογο της ντροπής, τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν εξαιτίας της ακραίας υποστελέχωσης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.



Φέρι μπoτ προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού της Νάπολης – Μια γυναίκα σε σοβαρότερη κατάσταση

Φέρι μποτ προερχόμενο από νησί του Κάπρι προσέκρουσε σήμερα το μεσημέρι στην προβλήτα του λιμανιού της Νάπολης πιθανόν εξαιτίας του ισχυρού ανέμου και της ταραγμένης θάλασσας.



Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος αφέθηκε ο 48χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για επίμονη παρακολούθηση της πρώην σύζυγό του

Ο 48χρονος αστυνομικός που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, επίσης αστυνομικό, επειδή φέρεται ότι την παρακολουθούσε επίμονα μετά τον χωρισμό τους, αφέθηκε ελεύθερος. 



Παναθηναϊκός: «Επιτέλους ξεκινάμε, το έργο προχωράει στην υλοποίηση – Στόχος μας τα δύο γήπεδα να είναι έτοιμα το 2026»

«Επιτέλους ξεκινάμε. Για την ακριβεία, ξεκινήσαμε». Με τα λόγια αυτά ο Παναγιώτης Μαλακατές ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στον χώρο του Βοτανικού για το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης και την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού.



Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η χώρα μας είναι πολύ πίσω στα προβλήματα της ειδικής αγωγής

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο 2ο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής όπου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.



Αυτή η διατροφή μειώνει στο μισό τον κίνδυνο για υπέρταση σύμφωνα με νέα μελέτη

Αν θέλετε να αποφύγετε την υπέρταση, βάλτε στη ζωή σας τη μεσογειακή διατροφή. Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι η μεσογειακή διατροφή μειώνει στο μισό τον κίνδυνο για υπέρταση.



Η Τουρκία κάλεσε σε αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθεί ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

Η Τουρκία κάλεσε σε αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθεί ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση που φέρεται να πραγματοποίησε το Ισραήλ στο Ιράν ως αντίποινα για το πλήγμα του τελευταίου εναντίον του.

Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα, λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ



Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor: «Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο πάνω από την οικογένεια μου»

Μια οικειοθελής αποχώρηση σημειώθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με τον Τζέιμς Καφετζή να αποχαιρετά το ριάλιτι επιβίωσης.



Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ρόλο αστροναύτη στη νέα του ταινία – Πότε θα κυκλοφορήσει

Ανακοινώθηκε από τα στούντιο της Amazon MGM η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η νέα διαστημική ταινία περιπέτειας με τίτλο «Project Hail Mary» και πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Άντι Γουέιρ (Andrew Weir) που κυκλοφόρησε το 2021 σε προσαρμογή του Ντρου Γκόνταρντ (Drew Goddard).