Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κορυφαία



Μετά τα όρια κατάρρευσης έρχεται το Βurn οn: Όταν δεν μπορείς να σταματήσεις να δουλεύεις

Πολλοί άνθρωποι ζουν υπό διαρκή πίεση και άγχος: Η δουλειά τους είναι πάντα στο επίκεντρο της ζωής τους – το κινητό είναι προέκταση του χεριού τους, είναι πάντα διαθέσιμοι, ακόμη κι αργά το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα.



Οι Ρώσοι έγραψαν ιστορία πέφτοντας με αλεξίπτωτα από τη στρατόσφαιρα στον Βόρειο Πόλο

Tρεις Ρώσοι έγραψαν ιστορία και πέτυχαν παγκόσμιο ρεκόρ πέφτοντας την περασμένη εβδομάδα με αλεξίπτωτα από τη στρατόσφαιρα της Γης στο Βόρειο Πόλο. 

Η συγκεκριμένη αποστολή χρησίμευσε ως τεστ ενός νέου συστήματος επικοινωνιών για χρήση στην Αρκτική σύμφωνα με έναν οργανωτή του εγχειρήματος.



Έρχεται ανοιξιάτικος χειμώνας: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και ακραία φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ, κάνοντας λόγο για βαρομετρικό χαμηλό αύριο, Παρασκευή (19-04-24), στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, που τελικά θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.



Ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη μαύρη τρύπα στον Γαλαξία μας

Η μεγαλύτερη σε όγκο μαύρη τρύπα στον Γαλαξία μας βρέθηκε σύμφωνα με τα νέα δεδομένα από την αποστολή Gaia του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Astronomy & Astrophysics».



Le Belem: Το εντυπωσιακό γαλλικό ιστιοφόρο που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα

Φέτος για πρώτη φορά το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει δια θαλάσσης για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού 2024.

Το ιστορικό, τρικάρτο ιστιοφόρο Le Belem έχει καταπλεύσει με μέλη της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής στο Κατάκολο για την Τελετή Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.



Ολοκληρώθηκε η πρόβα τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία

Με επιτυχία έγινε η τελική πρόβα για την  τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, μία ημέρα πριν να ξεκινήσει το ταξίδι της για το Παρίσι.

Η πρόβα έγινε παρουσία θεατών που χειροκροτούσαν τη στιγμή που η Φλόγα γεννήθηκε παραδοσιακά από τις αχτίδες του Ηλίου στο Ναό της Ήρας, στα χέρια της Πρωθιέρειας Μαίρης Μηνά.



Ιράν: Οποιαδήποτε επερχόμενη ισραηλινή ενέργεια θα αντιμετωπιστεί με απάντηση δεκαπλάσιας σοβαρότητας

Το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν προειδοποίησε ότι «οποιαδήποτε επερχόμενη ισραηλινή ενέργεια θα αντιμετωπιστεί με δεκαπλάσια σοβαρότητα» και επεσήμανε ότι «ο λόγος πίσω από τη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones που εξαπέλυσε η Ιρανική Επαναστατική Φρουρά στα κατεχόμενα ήταν ότι το Σιωνιστικό καθεστώς πέρασε τις κόκκινες γραμμές.



Guardian: Η μοίρα της Μέσης Ανατολής κρέμεται από μια κλωστή

Η προοπτική ενός μεγάλου περιφερειακού πολέμου στη Μέση Ανατολή κρέμεται από μια κλωστή, αναφέρει σε ανάλυσή του ο βρετανικός Guardian. Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Μπενιαμίν Νετανιάχου συνεδριάζει σήμερα προκειμένου να αποφασίσει πώς θα απαντήσει στην επίθεση που εξαπέλυσε το βράδυ του Σαββάτου το Ιράν, με drone και πυραύλους.



Ελληνικό γιαούρτι σε πόλεμο: Κερδίσαμε το όνομα, χάνουμε τις αγορές

Γιαούρτι στη συσκευασία του οποίου αναγράφεται ότι είναι βουλγαρικού τύπου, αλλά παρήχθη στις ΗΠΑ, εντοπίστηκε στην αγορά της Νότιας Κορέας. Στη συσκευασία του αναγράφεται η ακόλουθη φράση: «Αστε τους Ελληνες να έχουν τους φιλοσόφους τους, αφήστε το γιαούρτι σε εμάς»!