Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γάμος Ρουβά - Ζυγούλη: Σε ποιους δεν έστειλαν προσκλητήρια και προκάλεσαν παρεξηγήσεις;



Στην τελική ευθεία έχουν μπει η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς για το γάμο τους, την ερχόμενη Δευτέρα στην οικία της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη! Οι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν ρυθμιστεί και όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς!

Την ίδια στιγμή, επικρατεί καύσωνας στην ελληνική showbiz, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πήραν προσκλητήριο, αλλά αρκετοί ήταν και αυτοί που έμειναν εκτός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν στο γάμο εκτός από τα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, έχουν προσκληθεί η Μαριάννα Λάτση με τα παιδιά της, πολλά εφοπλιστικά και επιχειρηματικά ζευγάρια της χώρας, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσναικ, η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χταζηγιάννη και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες, οι οποίοι θα τραγουδήσουν στο πάρτι που θα ακολουθήσει!

Το ίδιο φυσικά θα κάνει και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ετοιμάζει τραγούδι έκπληξη για την αγαπημένη του! Βέβαια, πολλοί ήταν και αυτοί από τον καλλιτεχνικό χώρο που δεν πήραν πρόσκληση! Οι φήμες αναφέρουν τις περιπτώσεις δύο πασίγνωστων παρουσιαστριών αλλά και δύο τραγουδιστριών με τις οποίες ο Σάκης συνεργάστηκε στο παρελθόν και δεν έλαβαν ποτέ προσκλητήριο!