Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Έκλεψαν μεγάλο ποσό από πράκτορα του ΟΠΑΠ



«Κρύος ιδρώτας» έλουσε τον ιδιοκτήτη ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα, όταν διαπίστωσε ότι η ατομική   τσάντα στην οποία είχε βάλει τις εισπράξεις του που ήταν ιδιαίτερα μεγάλες για να τις πάει στο σπίτι του, είχε κάνει μυστηριωδώς φτερά.

Ο άτυχος πράκτορας είχε αφήσει για λίγο την τσάντα που περιείχε 10.000 ευρώ σε έναν πάγκο έξω από το κατάστημά του για να κατεβάσει τα ρολά, το βράδυ της Παρασκευής. Όταν γύρισε για να την πάρει, όμως, είχε εξαφανιστεί! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο πρακτορείο έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας, στους οποίους έδωσε κατάθεση. Η υπόθεση διερευνάται και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

*** Ένας ανήλικος Έλληνας μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στο Κιλκίς για να ψωνίσει, αλλά βρήκε αφύλακτη την τσάντα μιας 43χρονης υπαλλήλου και άρπαξε από μέσα 415 ευρώ! Η κλοπή είχε γίνει στις 12 Απριλίου και ο δράστης διέφυγε, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ασφάλειας Σερρών τον ταυτοποίησαν και τον συνέλαβαν. Σε βάρος των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.